Rendőrségi

2014.05.14. 14:09

A falunapon tisztázták vitás ügyeiket

Huszonéves fiatalok korábbról fennálló nézeteltéréseik tisztázására a Várpalota környékén megtartott falunapi mulatságot választották helyszínül.

A három húszas éveiben járó, Várpalota környéki kistelepülésről származó férfi 2013. augusztus 20-án összetalálkozott azzal a négyfős baráti társasággal, akikkel tisztázni kívánták a vitás ügyeiket. A négy fiatal, hogy elkerüljön egy esetleges összetűzést, ideiglenes rejtekhelyet talált magának egy közeli műhelyben. A három fiatal hangos kiáltásokkal, fenyegetőzéssel próbálta kicsalni a sértetteket a műhelyből. Az épület három ablakát kővel bedobták, a bent lévők udvaron álló két személygépkocsiját pedig megrongálták. A feszültség levezetésnek még a műhely falán lévő gázóra szekrény és a műhely ajtajának kilincse is áldozatul esett. A csoportos garázdaság bűntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt lefolytatott büntetőeljárás során keletkezett iratokat a Várpalotai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!