Rendőrségi

2014.01.08. 12:17

Átfestette a lopott kerékpárt

Pápa - Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nemesgörzsönyi ház udvaráról lopott el egy kerékpárvázat az a lovászpatonai férfi, akit 2014. január 6-án délután fogott el a faluban Fekete Ernő r. főtörzsőrmester és társa Baráth Balázs r. törzsőrmester körzeti megbízott. A településen szolgálatot teljesítő rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy a 21 éves S. N. egy zöld színű kerékpárt kísérelt meg sietve elrejteni az egyik családi ház hátsó udvari részén. Kérdőre vonták a férfit, aki elismerte, hogy a járművet 2013. január 4-én a faluban lakó ismerőse szomszédságában levő lakatlan családi ház udvarából tulajdonította el. A gyanúsított kihallgatása alkalmával elmondta, hogy az udvarba a kerítésen keresztül mászott be, majd ellopta az ott talált kerékpárvázat. Másnap átfestette azt és átszerelte rá egy másik bicikli kerekét és nyergét.

A férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!