Rendőrségi

2006.07.25. 02:29

Autólopás, betörések

Megyei körkép (hgy) - Balatonalmádi egyik strandjának parkolójából vitték el azt a német rendszámú Volkswagen Passatot, amelynek tulajdonosát valósz ...

Mórocz Zsolt

Megyei körkép (hgy) - Balatonalmádi egyik strandjának parkolójából vitték el azt a német rendszámú Volkswagen Passatot, amelynek tulajdonosát valószínűleg kifigyelték. A rendőrség tájékoztatása szerint a tulajdonos a vízben volt, amíg az ismeretlenek kiemelték holmijai közül gépkocsija indítókulcsát. Ugyancsak az almádi kapitányság területén lopták meg azt a kempingezőt, akinek sátrából egy laptopot vittek el. Akarattyán egy családi házból vittek el csütörtökön késő délelőtt 50 ezer forintot, egy almádi ingatlanból pedig a különböző iratok mellett 35 ezer forintot emeltek el a tol- vajok. Strandi lopásról sem a füredi, sem a tapolcai kapitányságot nem értesítették. Révfülöpön egy SEAT-ot próbáltak meg feltörni, ám az ismeretlenek a csomagtartó zárjának megrongálásán kívül más kárt nem okoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!