Rendőrségi

2015.08.08. 10:41

Baleset szemtanúit keresi a Tapolcai Rendőrkapitányság

Két személygépkocsi ütközött Gyulakeszi és Nemesgulács között.

A Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat a 35 éves tapolcai T. Zoltán ellen cserbenhagyás vétségének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. május 13-án 10 óra körül Volkswagen Polo típusú személygépkocsijával közlekedett Gyulakeszi és Nemesgulács települések között. Gyulakeszi után a kanyarokból kiérve egy egyenes lejtős útszakaszon előtte haladt egy kékeszöld színű Suzuki Swift típusú személygépkocsi, amely hirtelen fékezésbe kezdett. Ennek következtében a tapolcai férfi hátulról nekiütközött a gépkocsinak. A Suzuki megállt az út szélén, a férfi pedig személygépkocsijával kikerülte és továbbhaladt Nemesgulács irányába. A Volswagen vezetője később jelentkezett a rendőrségen, a Suzukit vezető sértett jelentkezését a nyomozóhatóság várja.

A Tapolcai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja hivatali munkaidőben a Tapolcai Rendőrkapitányságot a 87/412-322-es számon vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számon (h-cs: 8-16., p: 8-13.), illetve a nap 24 órájában elérhető 107-es és 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentő adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!