Rendőrségi

2011.06.28. 16:01

Banki csalás gyanúsítottja rendőrkézen

Veszprém - Hamis készpénz felvételi megbízással próbált meg kétmillió forintot felvenni az egyik zalai cég számlájáról még pénteken egy veszprémi belvárosi bankfiókban egy férfi, akit a rendőrök elfogtak.

Halmos György

A bűncselekmény gyanúja miatt előállított 41 éves budapesti férfit csalás és magánokirat-hamisítás miatt hallgatták ki. Kiderült, hogy előző nap Zalaegerszegen egy bankfiókban 200 ezer forintot vett fel hasonló módszerrel. A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a gynaúsítottat. A veszprémi kapitányság nyomozást folytat hasonló ügyben, ugyanis június 10-én szintén hamis készpénzfelvételi megbízással 200 ezer forintot vettek fel egy veszprémi bankfiókból, majd négy nap múlva egy budapesti pénzintézetben kétmillió forintot kíséreltek meg felvenni ugyanarról a számláról. A gyanúsított 39 éves férfit hétfőn hajnalban kommandósok segítségével Budapesten fogták el. A két ügy összefüggéseit vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!