Rendőrségi

2012.11.07. 10:30

Előzetes letartóztatásban a volt élettársát Győrben megerőszakoló és kifosztó férfi

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a múlt héten kirabolta és többször megerőszakolta volt élettársát Győrben - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t szerdán.

MTI

Kocsis Tünde alezredes közlése szerint a 18 éves nő a helyi kórházban, a férfi pillanatnyi távollétét kihasználva kért rendőri segítséget. Elmondta, hogy 30 éves volt élettársa, gyermekei apja előbb fegyverrel fenyegetőzve erőszakolta meg, majd ököllel és a gázpisztoly tusával megverte, táskáját eltépte, pénzét elvette, majd egy motelba vitte.
   
Hozzátette: a támadó a szállóban számlát a nőtől szerzett összegből rendezte, majd volt élettársát többször megerőszakolta és megverte, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozva neki, a maradék pénzt visszaadta áldozatának, majd bementek a kórházba.
    
A szóvivő tájékoztatása szerint a férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás, súlyos testi sértés és erőszakos közösülés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!