Rendőrségi

2015.10.05. 05:23

Fának rohant egy autó Zircnél - megszűnt a forgalomkorlátozás

Súlyosan megsérült egy személy, amikor autója fának ütközött Zirc-Kardosrétnél, hétfőn kora reggel – tudtuk meg Nátrán Albin megyei mentés vezetőtől.

Kovács Erika

A sérültet a veszprémi kórházba szállítják, a helyszínelés órákon át tart, félpályás útzár mellett halad a fogalom, a közlekedésben a hétfő reggeli csúcsban kisebb torlódás várható.

 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tájékoztatást adta honlapján:

Forgalomterelés a 82-es számú főúton

Közúti közlekedési baleset mentési munkálatai zajlanak a 82-es számú főút Gézaháza melletti szakaszán.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi hajtott le eddig ismeretlen okból az úttestről a 82-es számú főút 29-es kilométerszelvényében, Gézaháza térségében. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a fél útpályát lezárták. A forgalom rendőri irányítás mellet, váltakozó irányban halad. Kérjük, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg az érintett útszakaszt!

09:23

A baleseti helyszínelés véget ért, 2015. október 5-én 9 óra 13 perctől a forgalom ismét zavartalanul haladhat. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!