Rendőrségi

2011.09.30. 12:40

Felborult egy tűzoltóautó, többen megsérültek

A megkülönböztető jelzést használó, fehérvári, I-es számú tűzoltóautó borult föl Vereb és Lovasberény között, a 8117-es számú úton pénteken dél körül. A baleset helyszínén útzár van - értesült a Fejér Megyei Hírlap.

Napló Online

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére 12 óra 32 perckor érkezett a jelzés, hogy Lovasberény és Vereb között egy tűzoltóautó felborult - tudta meg a Fejér Megyei Hírlap Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivőtől. Az elsődleges adatok alapján megállapítást nyert, hogy a megkülönböztető fény és hangjelzést használó tűzoltóautó egy káreseményhez, kukoricatarló-tűzhöz sietett a 8117-es számú úton Lovasberény felől Vereb irányába. A 15-ös km szelvényben, egy erős jobb kanyarban a gépkocsi sodródni kezdett, majd a menetirány szerinti jobb útárokba borult a jobb oldalára dőlve.

A Fejér megyei Hírlap Információi szerint a tarlótűzhöz az I-es és a III-as számú fehérvári tűzoltóautó és egy vízszállító indult, a baleset az I-es számú járművet érte.

A részletekért kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!