Rendőrségi

2013.04.11. 12:34

Gyilkosságot rendelt a veszprémi ügyvéd?

Több forrásból megerősített, de a rendőrség által nem kommentált információink szerint kedden egy tervezett, de meg nem valósult gyilkosság miatt a rendőrség három személyt őrizetbe vett.

Munkatársainktól

Információik szerint az egyik gyanúsítottat a Terrorelhárítási Központ kommandósai fogták el Balatonfűzfőn. Őrizetbe vették a felbujtással gyanúsított személyt is, aki egy veszprémi praktizáló ügyvéd. A gazdasági életben nem csak ügyvédként, hanem vállalkozóként is ismert. Irodája már nem működik, az ajtón ezt egy tábla adja hírül, azon csupán annyi konkrét információ van, hogy átmenetileg zárva tartanak. Az ügyvéd Veszprém közéletében is ismert személy, egy ideig tagja volt a megyei jogú város képviselő-testületének.

A rendőrség annyit közölt kérdéseinkkel kapcsolatban, hogy az ügyről pénteken tartanak sajtótájékoztatót: elfogtak egy olyan csoportot, amelyik előre kitervelten, nyereségvágyból akart emberölést elkövetni.

Úgy tudjuk, hogy az őrizetben lévő gyanúsítottak előzetes letartóztatásáról a bíróság pénteken dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!