Rendőrségi

2012.04.21. 15:35

Hármas gyilkosság Akarattyán - Rengeteg pletyka kering a környéken

Balatonakarattya - Három holttestet találtak szombaton kora délután egy családi házban, a nyomozók nem zárják ki az idegenkezűséget. A rendőrség közleménye szerint az egyik álozat 56 éves férfi ismerősét gyanúsítják.

Halmos György

Az Árpád utcai családi házban lévő holttesteket az egyik rokon fedezte fel szombaton – értesültünk a helyszínen. A megyei főkapitányság szűkszavúan annyit közölt, hogy nem zárható ki az idegenkezűség. Ugyanakkor információink szerint a házban élőket meggyilkolták. A helyszínelés idejére, ami még kora este is tartott, az Árpád utca egy részét lezárták.

A közelben élő egyik szomszéd a Naplónak azt nyilatkozta, hogy ha jól emlékszik, akkor a család körülbelül egy éve költözött a házba. Egybehangzó információk szerint az épületben két nő és egy férfi lakott, közülük az egyik nő kilencvenévesnél idősebb volt. Az épületben élő egyik nőt viszonylag sűrűn látták, de mást az ott lakók közül nem.

A szomszéd hölgy egyébként emlékezett arra, hogy húsvét hétfőn a ház kapuja előtt egy tizenéves baseballsapkás fiatalember állt, aki agresszívan beszólt a rossz út miatt lassan haladó járműbe. A férje azt akarta, hogy álljanak meg, de ők inkább továbbhajtottak. Ez azért lehet érdekes, mert a házban élőket körülbelül két hete nem látták őket, és vannak arra vonatkozó információk, hogy a gyilkosságokat is korábban követték el.

A településrészen a házak nagy része nyaraló, viszonylag kevés az állandó lakos, így mindenki ismer mindenkit. A környező utcákból a tragédia hírére összesereglett lakókat megrázta a hír, volt olyan, úgy fogalmazott: itt korábban nagyon nem kellett zárni a kapukat, ezek után minden megváltozik. A rendőrség az ügyben vasárnapra ígért bővebb tájékoztatást.

A környéken sok pletyka kering, többen rablógyilkosságról beszélnek..

 

A rendőrség egy férfit és egy autót keres


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánáyság a Balatonakarattyán történt emberöléssel kapcsolatosan keresi a képen látható 56 éves Kázmér Andrást, valamint keresi a HRZ-821 frsz-ú NISSAN Primera típusú szürke színű személygépkocsit, mely az egyik áldozat tulajdona, és a helyszínről eltűnt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!