Rendőrségi

2014.01.22. 12:57

Hazatolta a bevásárlókocsit

Egy pápai garázsban találták meg hétfő délután a Pápai Rendőrkapitányság járőrei azt a bevásárlókocsit, amit aznap dél körül tulajdonított el egy 45 éves pápai nő az egyik pápai áruházból.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 20-án egy helyi lakos figyelt fel arra, hogy az egyik pápai bevásárlóközpont közelében három nő bevásárlókocsit tol az utcán. A látottakról értesítette az üzlet biztonsági őrét, ő pedig kihívta a rendőrséget. Az áruház biztonsági kamerája által készített felvételeken Szabó Péter r. őrmester körzeti megbízott felismerte a kocsit toló nőt, akit Kovács Miklós r. zászlós és Kovács Gergely r. őrmester azonnal felkeresett pápai lakásán. A 45 éves T. Lászlóné a rendőröknek elmondta, hogy valóban ő tolta el a hipermarket parkolójából a bevásárlókocsit 16 éves lányának és egy ismerősének társaságában. A több tízezer forintot érő bevásárlókocsit az asszony önként átadta a rendőröknek.

A nő ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési előkészítő eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!