Rendőrségi

2015.07.28. 12:46

Ittas állapotban szidalmazta a rendőröket

Veszprém – A Veszprémi Járási Ügyészség becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy 40 éves férfival szemben, aki ittas állapotban szidalmazta a vele szemben intézkedő rendőröket – közölte Gulyás Ildikó megyei főügyészségi szóvivő.

Kovács Erika

A rendőri intézkedésre az elkövető édesapjának bejelentése nyomán került sor, mivel a férfi 2015 márciusában erősen ittas állapotban apjára rátámadt és öngyilkossággal fenyegetőzött. Az öngyilkossággal való fenyegetőzés miatt az Országos Mentőszolgálat ápolói is a helyszínre mentek, és a férfit a veszprémi kórházba akarták szállítani, ezért a mentőautóba ültették. Az elkövető a mentőben többször felállt, ki akart szállni, így a mentőápolók rendőri segítséget kértek.

Amikor azonban a két rendőr a férfihoz ment, egyikükkel közölte, hogy ki fogja rúgatni, durva hangnemben beszélt vele, trágár kifejezéseket mondott neki és becsületsértő kifejezéseket használt a másik sértettel szemben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!