Rendőrségi

2014.06.30. 07:40

Kamionok borultak árokba (frissítve)

Megyei körkép - Kamion borult árokba a 84-es út uzsai elágazója közelében, és Veszprém határában a 82-es számú főúton a büntetésvégrehajtási intézetnél hétfőn reggel - közölte megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

Információink szerint a 84-es úton Lesenceistvándinál egy 40 tonnás nyerges borult árokba.

Az elsődleges adatok szerint egy személy megsérült abban a balesetben, amely Veszprém és Veszprém-Kádárta között a 82-es számú főúton történt 2014. június 30-án 9 óra 23 perckor.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves litéri férfi 2014. június 30-án 9 óra 20 perc körüli időben kamionjával közlekedett a 82-es számú főútvonalon Zirc irányából Veszprém irányába.

Haladása során eddig ismeretlen okból az 1-es kilométerszelvényben letért a jobb oldali útpadkára, ahol megcsúszott majd onnan a bal oldalra átsodródva egy vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a járműszerelvény vezetője sérült meg.

 

Az árokba borult kamion műszaki mentésének idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta a 82-es számú főutat Veszprém és Veszprém-Kádárta között. Délután fél 1-kor véget ért az árokba borult kamion technikai mentése a 82-es főúton Veszprém határában.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint a nagy esőzés miatt megyénkben még nem riasztották őket sehova.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!