Rendőrségi

2015.02.08. 18:06

Két autó ütközött a 8-as úton

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani. Összeütközött két személyautó vasárnap kora este a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszán, Herend és Városlőd között.

A balesetben az elsődleges információk szerint többen megsérültek. A helyszínre Veszprémből érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani, ezért a katasztrófavédelem kéri a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek a környéken!

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint ketten könnyebben megsérültek abban a balesetben, amely vasárnap délután fél hétkor történt a 8-as számú főút 69-es kilométerénél, Herend külterületén. A helyszínre a veszprémi tűzoltók vonultak egy gépjárműfecskendővel, akik áramtalanították az autókat és jelenleg a forgalmi akadály megszüntetését - félpályás útzár mellett - végzik.

Véget ért a helyszínelés 2015 február 8-án 20 óra 15 perckor a 8-as főút 70. kilométerszelvényében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!