Rendőrségi

2009.07.29. 06:36

Kisbusz és személyautó ütközött Bük és Bükfürdő között (frissített)

Szombathely - Nem egy, hanem két súlyos és egy könnyebb sérültje van annak a balesetnek, amely szerdán reggel történt a Vas megyei Bük és Bükfürdő között, amikor egy munkásokat szállító kisbusz összeütközött egy személygépkocsival.

MTI

A baleset sérültjeit - mindhárman férfiak - a szombathelyi Markusovszky Kórházba szállították - közölte az ügyeletes.
    
Szalai Ferenc, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a Bük irányából Bükfürdő felé haladó kisbusz balra akart kanyarodni, és eközben ütközött össze a szemből érkező autóval.
    
Az alezredes tájékoztatása szerint a reggel nyolc óra előtt történt baleset helyszínelése még jelenleg is tart, ezért további részletekkel nem tudott szolgálni.
    
A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese, Mogyorósi Balázs közvetlenül a baleset után az MTI-nek elmondta: minkét jármű az árokban kötött ki, és felborult. Tájékoztatása szerint a súlyos sérült a személygépkocsiban utazott, a kisbusz utasai közül ketten sérültek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!