Rendőrségi

2015.11.10. 18:23

Leitatta és kifosztotta alkalmi ismerősét

Veszprém – A Veszprémi Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat egy 45 éves nővel szemben, aki alkalmi ismerősével meghívatta magát annak lakására, majd a sértettet lerészegítette, az ittas, alvó férfi pénzét pedig eltulajdonította – közölte Gulyás Ildikó főügyészségi szóvivő.

A vádirat szerint a Fejér megyei nő a Veszprémből Tapolcára tartó autóbuszon utazott együtt a sértettel. A járatról a férfival együtt Balatonfüreden leszállt, és megszólította, hogy nem tarthatna-e vele, mert unatkozik, nincs mit csinálnia. A sértett elfogadta az ajánlatot, és együtt annak lakására mentek, ahol az elkövető kezdeményezésére pálinkát fogyasztottak. Az italt a nő töltögette a férfi poharába, aki erősen ittas állapotba került és elaludt. A vádlott a sértett ittasságát kihasználva a nadrágzsebében talált készpénzt magához vette, valamint a nadrágzsebben talált kulccsal a lakás egyik szekrényét kinyitotta és onnan további több mint félmillió forintot tulajdonított el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!