Rendőrségi

2014.08.04. 12:29

Majdnem családi tragédia lett - Életet mentettek a körzeti megbízottak

Eszméletlen állapotban találtak rá 2014. augusztus 2-án éjjel a helyi körzeti megbízottak egy Pápa környéki településen élő férfire. Azonnal értesítették a mentőket.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 2-án 22 óra 30 perc körüli időben egy Pápához közeli faluban élő lány arról tájékoztatta a rendőrséget, hogy édesanyja öngyilkossági szándékkal autóval távozott otthonukból. Varga Csaba r. főtörzsőrmester és Hegyi Roland r. törzsőrmester körzeti megbízottak azonnal az asszony keresésére indultak, akit hamarosan meg is találtak Nagydém és Gic települések között. A hölgy elmondta, hogy nem akart öngyilkos lenni, csak egy családi veszekedés miatt ment el otthonról, de nemsokára hazamegy.

Az intézkedő rendőrök felkeresték a bejelentőt, hogy tájékoztassák édesanyja hollétéről. Ekkor azonban a lány közölte velük, hogy nemrégiben édesapja is távozott a lakásból egy kötéllel a kezében. Az egyenruhások átkutatták a házhoz tartozó melléképületet. A családapára a garázsban találtak rá, eszméletlenül feküdt a földön, kötéllel a nyakában. Azonnal értesítették a mentőket, akik a helyszínen ellátták, majd további kezelés céljából elszállították a férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!