Rendőrségi

2009.09.16. 18:23

Megszökött egy külső munkára vezényelt elítélt

Budapest - Megszökött egy elítélt az állampusztai börtön korhányi üzeméből szerda délelőtt; az elítélt 10 társával külső mezőgazdasági munkát végzett, amikor eltűnt az őket felügyelő börtönőr elől.

MTI

Az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet az MTI-t arról tájékoztatta, hogy az Állampusztai Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft. korhányi üzemegységében foglalkoztatott M. I., börtönfokozatú elítélt szerda délelőtt fél 11-kor szökött el a telephelyről.

A közlés szerint a Bács-Kiskun megyei telephelyre, mezőgazdasági munkára kivezényelt 10 elítéltre egyetlen hivatásos fegyőr vigyázott, és a munkavégzés közben vette észre, hogy egy elítélt elszökött.

Az intézet parancsnoka riadót rendelt el, a rendőrség segítségével megkezdték a szökevény keresését, a helyszínre érkezett országos parancsnokhelyettes pedig azonnali vizsgálatot rendelt el a fogolyszökés miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!