Rendőrségi

2012.04.23. 11:32

Nemi erőszakkal vádolták meg a vezérigazgatót egy fenyegető levélben

Veszprém – Névtelen levélben a családjával fenyegették meg a HM Verga Zrt. vezérigazgatóját, ezzel igyekeznek lemondásra bírni. Tengerdi Győző nem hagyja magát.

Tremmer Tamás

A Napló úgy tudja, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést Tengerdi Győző, amit az érintett megerősített. Az állami tulajdonú Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. felelős vezetőjét a minap a munkahelyén hívta föl a felesége azzal, hogy éppen az imént vett ki egy levelet a postaládájukból, amelyet kifejezetten neki címeztek, és amelyben a férjét súlyos cselekedetekkel vádolják. Nagy botránnyal fenyegetik meg, amit csak azzal kerülhetne el, ha azonnal lemondana a HM Verga Zrt. éléről. A levélíró odáig megy az alpári vádaskodásban, hogy még nemi erőszakkal is megvádolja a vezérigazgatót.

- Azonnal feljelentést tettünk – mondta el lapunknak Tengerdi Győző. – Ilyesmi még nem történt velem, velünk, és nem kívánom szó nélkül eltűrni. Minden törvényes eszközzel meg fogom védeni magamat és a családomat.

Lapunk kérdésére, hogy van-e haragosa, akire gyanakodhat, a vezérigazgató leszögezte: „Mint a HM Verga irányítója több olyan vezetői döntést is hoztam, amelyik az erdőgazdaság érdekeit védte meg más, külső érdekeket visszaszorítva. Hivatalba lépésem óta már több névtelen levél született, tettek már bejelentéseket ellenem például a tulajdonosi jogokat gyakorló Magyar Fejlesztési Banknál is. Ezeket természetesen kivizsgálták és az eljárások engem igazoltak. A mostani fenyegetés viszont már a családomat sem kíméli. Ezzel átléptek azon a szinten, hogy csendben maradjak.”

Tengerdi Győző lapunknak megerősítette, a jövőben sem kíván engedni elveiből, megvédi a rábízott cég érdekeit ugyanúgy, mint a családját.


A címoldali fotó illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!