Rendőrségi

2016.12.29. 22:25

Nyolc járművezetővel szemben indítottak büntetőeljárást

Megyei körkép - Öt személyi sérüléssel járó, illetve harminchárom sérülés nélküli balesetnél intézkedtek a rendőrök megyénkben az elmúlt héten.

Heffler Péter

Az ünnepi időszakban, vagyis december 19-25. között a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) illetékességi területén öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, tudatta lapunkkal a VMRFK szóvivője. A közúti közlekedési balesetekben kettő személy nyolc napon túl, öt személy pedig nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Akkor is tél van, ha nem ilyen havasak az utak, mint felvételünkön. Nulla fok alatt jeges, csúszós lehet az út Illusztráció: Nagy Lajos

Az ötvenegyedik héten emellett harminchárom személyi sérüléssel nem járó közúti balesetnél intézkedtek a rendőrök megyénkben, négy járművezetőnél lett pozitív az alkoholteszteres vizsgálat eredménye, valamint három esetben vadon élő állattal történt az ütközés.

A VMRFK továbbá tudatta a Naplóval, hogy nyolc járművezetővel szemben indított büntetőeljárást, mert igazoltatása során felmerült a gyanúja, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholtartalmú italt fogyasztottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!