Rendőrségi

2014.10.15. 14:02

Robbantással fenyegetőzött

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai fogták el azt a 46 éves veszprémi férfit, aki egy épület felrobbantásával kapcsolatban több valótlan tartalmú bejelentést is tett a 112-es segélyhívó számra.

A rendelkezésre álló adatok alapján Maczali Gábor rendőr zászlós, Csapó Tamás rendőr törzsőrmester, Fuit Róbert rendőr főtörzszászlós és Takács Zsolt rendőr törzsőrmester körzeti megbízottak, 2014. október 15-én a hajnali órákban fogták el Veszprém egyik lakótelepén azt a 46 éves férfit, aki több alkalommal is felhívta a 112-es segélyhívó számot, és egy lakóépület felrobbantására utaló bejelentéseket tett. Sz. István elfogásakor megtalálták nála azt a mobiltelefont, amelyről a hívásokat kezdeményezte. A férfit előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra ahol közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult meg vele szemben a nyomozás, őrizetbe vételének elrendelése mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!