Rendőrségi

2014.05.25. 09:01

Rossz szomszédság - Megrongálta a kertet, gyerekeket fenyegetett

Magánlaksértés, zaklatás és rágalmazás vétségek miatt indított nyomozást a Várpalotai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Veszprémi Járási Ügyészség részére megküldte.

A 68 éves férfi 2014. március 18-án délelőtt a családi házával szomszédos telek drótkerítését átvágta, átment a szomszéd telkére, ott a kocsibejáró betonszegélyét megrongálta, majd kivágott egy aranyeső bokrot, amit helyben fel is darabolt.

A kertben végzett rongálással a sértett 14 éves lánya és annak 13 éves osztálytársa szembesült először, akik az udvarban talált, idegen lapátot a szomszéd telkére áttették. A 68 éves férfi a lányoknak trágár kifejezéseket kiabált, és fenyegetőzött, miközben a lapáttal hadonászott feléjük. A lányok a házba futottak ijedtükben, majd telefonon szülői segítséget kértek.

A magánlaksértés, zaklatás és rágalmazás vétségek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozás befejeződött. A keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Veszprémi Járási Ügyészség részére küldték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!