Rendőrségi

2014.10.16. 07:47

Szolgálaton kívüli rendőr fogott el egy körözött személyt

A Veszprémi Rendőrkapitányság két szolgálaton kívüli körzeti megbízottja fogott el egy, két bíróság által is körözött férfit Veszprémben.

Ébel Emese rendőr törzsőrmester és Hámori György rendőr főtörzsőrmester, mindketten a Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai, szerdán 21 órakor szabadidejükben észlelték, hogy a 22 éves V. Lajos, aki ellen tudtukkal a Veszprémi Törvényszék és a Veszprémi Járásbíróság is elfogatóparancsot bocsátott ki, gépjárművével éppen leparkol a Haszkovó utcában. Haladéktalanul szolgálatba helyezték magukat, majd igazoltatták a kocsiból kiszálló férfit. Az ellenőrzés megerősítette az érvényben levő bírósági körözések tényét, illetve azt is megállapították, hogy az intézkedés alá vont személy nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

V. Lajost előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd átszállították a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe. A férfi ellen engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Címkék#körözött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!