Rendőrségi

2015.12.08. 12:14

Ünnepi állománygyűlés Veszprémben

Elismeréseket és állományparancsokat adott át dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok.

A Veszprém megyei rendőrfőkapitány a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vezetője, Regdon László alezredes számára 2015. december elsejei hatállyal ezredesi rendfokozatot állapított meg, valamint Pogány Péter ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettest elismerésben és jutalomban részesítette 25 év belügyi szervnél foglalkoztatási jogviszonyban eltöltött idő után.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) vezetése elismerését és tiszteletét fejezte ki A Városi Nyilvánosságért Alapítvány által meghirdetett  „Mindennapok Hősei" elnevezésű karitatív esemény rendőr kategória nyertesének, Csepely Balázs törzszászlósnak, a Veszprémi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnokának.

A 2015. évben nyújtott eredményes és kiemelkedő tevékenységéért, Veszprém megye főkapitánya elismerésben részesített harminc dolgozót, valamint köszöntötte a kerek évfordulós munkatársakat.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetése elismerését és tiszteletét fejezte ki a főkapitánysággal közösen végzett kiemelkedő és önzetlen tevékenységért dr. Szalai István ügyész úrnak.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. évi utolsó állománygyűlésén dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok köszönetét fejezte Katona János alezredesnek, a Magyar Honvédség Légierő Zenekar karnagyának és az együttes tagjainak, akik ünnepi hangulatú koncertjükkel tették emlékezetessé a rendezvényt.

Az állománygyűlés záróbeszédében dr. Töreki Sándor r. dandártábornok elismerte és egyben megköszönte a VMRFK dolgozóinak az éves munkájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!