Rendőrségi

2015.07.13. 16:23

Útitársunk a biztonság

Veszprém - Péntek délután a buszpályaudvaron és a vasútállomáson a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési mini centrumokkal hívta fel a figyelmet a biztonságos utazásra.

Heffler Péter

A Veszprémi Rendőrkapitányság az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. és a MÁV Zrt. közreműködésével a megyeszékhelyen található buszpályaudvaron és vasútállomáson a legforgalmasabbnak számító péntek délutáni órákban ideiglenes bűnmegelőzési mini centrumokkal igyekszik felhívni a biztonságos utazásra a figyelmet.

Külön programmal készültek a legkisebbeknek
Fotó: Balogh Ákos


- Fontos, hogy ne bízzuk ismeretlenekre a csomagjainkat, figyeljünk az értékeinkre, ne váltsunk pénzt gyanús idegeneknek, ne tartsuk a bankkártyánkat a PIN kóddal együtt, és, ha lehet, a készpénzt ne tároljuk az igazolványainkkal együtt - adott pár tippet Muraközy Erzsébet rendőr őrnagy. A szervezők a legkisebb utasoknak játékos közlekedésbiztonsági feladattal készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!