Rendőrségi

2017.04.09. 19:07

Villámgyorsan rendőrkézen

Pápa - Kifosztott egy 91 éves asszonyt két helyi férfi, az elkövetőket villámgyorsan, egy órán belül elfogták a pápai rendőrök.

Polgár Tibor

A nyomozás adati szerint április 3-án délelőtt két férfi felkereste az idős sértettet a pápai házánál. Az asszony beengedte őket otthonába, ahol elterelték a figyelmét, és értékek után kutattak, majd egy személygépkocsival távoztak a helyszínről. A rendőrséget ezután a sértettet meglátogató unokája értesítette arról, hogy a ház melléképületéből eltűnt egy villanybojler, továbbá a lakásból hiányzott egy gázpalack, egy rádiós magnó és egy falon függő feszület - tájékoztatott a rendőrség.

A pápai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, majd egy órán belül beazonosították a feltételezett elkövetőket, a 62 éves L. Ferencet, valamint annak 17 éves fiát, akiket elfogtak és előállítottak a helyi rendőrkapitányságra. A nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, majd a náluk tartott házkutatás alkalmával megtalálták az ellopott villanybojlert és a gázpalackot, amiket még aznap visszaadtak a sértettnek.

A gyanúsítottak ellen - őrizetbe vételük mellett - kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a pápai rendőrök, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!