Rendőrségi

2014.06.17. 10:19

Villanyvezetéket és csaptelepet loptak

Balatonfüred - Ismeretlenek feszítették be egy balatonfüredi szórakozóhely ajtaját és a villanyvezetékeket, csaptelepeket vitték magukkal.

Balatonfüreden egy üzemen kívüli szórakozóhely épületébe hatoltak be ismeretlenek 2014. februárjában. Az épületben a villanyvezetékeket lefeszítették a vizes helyiségekben a csaptelepeket leszerelték, majd azokat eltulajdonították.

A több tízezer forint értékű bűncselekmény elkövetőit F. L. 19 éves és D. M. 18 éves balatonfüredi lakosokat már a nyomozás elrendelésének napján elfogták a rendőrök. Az eljárás során felderítették azt a rejtekhelyet is, ahol az eltulajdonított értékeket meg is találták.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást befejezte. A keletkezett iratokat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldték meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!