Rendőrségi

2014.08.05. 12:39

Volt élettársától lopott kazánt és radiátorokat

Épületgépészeti berendezéseket és egyéb tárgyakat lopott el a megalapozott gyanú szerint egy Pápa környéki településen élő nő 2014 tavaszán. Az ellene folytatott nyomozást vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett 2014. május 16-án észlelte, hogy a tulajdonát képező családi házból és a hozzá tartozó melléképületből több dolog is eltűnt, többek között a fűtésrendszer számos tartozéka.

A nyomozás során Fűzfa László r. törzszászlós és Hegyi Roland r. őrmester körzeti megbízottak adatgyűjtést végeztek, aminek eredményeként a sértett volt élettársa került a látókörükbe. A 48 éves asszony tartózkodási helyén 2014. június 10-én házkutatást tartottak, amelynek során megtaláltak a nyomozók egy kazánt - a hozzá tartozó rézcsövekkel, füstcsővel, keringető szivattyúval -, továbbá több radiátor és két hőszigetelt ablak is.

A nő gyanúsítottként tett vallomásában elismerte a tárgyak eltulajdonítását. Elmondása szerint azokat 2014. május 14-én hozta el volt élettársa házából. A több százezer forintot érő tárgyakat az egyenruhások visszaadták a jogos tulajdonosnak. A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait a napokban küldte meg a Pápai Járási Ügyészségnek.

Címkék#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!