Lombard Pápa

Pápa - Szerethető, eredményes, és a futballt valóban játszó csapat kialakításán dolgozunk – hangsúlyozta Marton Miklós, a Perutz FC vezetőedzője a nyáron alakult labdarúgóklub első szurkolói ankétján.
Pápa - Ami már eddig is biztosra vehető volt, az mostanra hivatalossá vált: a labdarúgó NB I 2014/2015-ös kiírása után az élvonaltól búcsúzó Lombard Pápa a klub mögött álló gazdasági társaság súlyos adósságai miatt megszűnik.
Pápa - A klub történetének utolsó mérkőzésén becsülettel helyt állt a Lombard Pápa a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó NB I utolsó, 30. fordulójában szombaton este. A meccset egyébként a hazaiak nyerték meg 2:0-ra.
Pápa - Megtartották a labdarúgó NB I-től búcsúzú Lombard Pápa fennállásának utolsó edzését pénteken délelőtt. A csapat szombaton este lejátssza a szezonzáróját a Budapest Honvéd vendégeként, majd pedig a klub története végérvényesen befejeződik.
Pápa - A képviselő-testület csütörtöki ülésén indítványozni fogom, hogy a város önkormányzata bontsa fel a helyi labdarúgócsapatot üzemeltető Új Lombard Sport Kft.-vel fennálló támogatási, együttműködési szerződését – jelentette be Áldozó Tamás polgármest
Pápa - Mindhárom pontot elvitte a Perutz Stadionból a Pécs csapata a labdarúgó NB I 27. fordulójában szombaton este, amivel a kiesés szélére taszította az ezer sebből vérző Lombard Pápa együttesét.
Pápa - A borzasztóan nehéz helyzetünk ellenére, meg sem fordult a fejünkben, hogy feladjuk a küzdelmet. Sportemberek vagyunk, benn akarunk maradni az NB I-ben! - hangsúlyozta a Naplónak nyilatkozva Völgyi Dániel, a Lombard Pápa élvonalbeli labdarúgó-csapa