Zene

VESZPRÉM - Számunkra lehetőséget jelent minden ilyen kezdeményezés, ahol visszajelzést kapunk arról, hogy jó-e amit csinálunk - véli Birincsik Albert, a Queen's Land gitárosa, aki zenekarával megnyerte az első veszprémi Élő-Zene Tehetségkutató Fesztivált.
BUDAPEST - Szembemenni a populáris irányzatokkal, belevágni valami új, vad ötletbe, létrehozni és megtartani az egyensúlyt a színpadon, nőként, emberként. A 2015-ben alapult WatchMe zenekar eddig megtett útjáról a nemesgulácsi származású Baracskay Ritával
Balatonfüred - Február 18-án, szombaton este az akusztikus gitározás magyar sztárja, Tom Lumen két külföldi barátjával, az osztrák Markus Schlesingerrel és a szlovák Stano Pocajival lépett fel az Arácsi Népházban.
Az előző évhez hasonlóan 2016-ban ismét több mint 18 ezer új magyar zeneművet regisztráltak. Az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület statisztikái alapján 15 563 hazai szerző és jogutód részesült jogdíjkifizetésben.
Pápa - Ilyen sok tehetséges fiatal magyar zenész soha nem volt, mint most. Csoda világ van, csak sajnos nem őket hallom a rádióban - jegyezte meg a Naplónak adott interjújában Horváth Charlie.
Veszprém - LL Junior elsőként kezdett el roma nyelven rappelni, és tizenévesen már külföldön koncertezett. Amerikából visszatérve szólókarrierbe kezdett, és 2002-ben a Private Moonnal megcsinálta első szólóalbumát. Azóta az egyik legnagyobb rajongótáborra