Nagy Alexandra

2019.11.07. 07:00

Fotósnövendékek

A fotósklub létrejöttét Oszkai Rékának köszönhetjük, aki egy pályázat keretén belül biztosította hobbink elsajátítását. Továbbá Szili Zoltán tanárnak, aki rendszeresen segédkezett a lebonyolításában és támogatott minket.

Kisfaludy Sándor Gimnázium

Munkában a fotósklub tagjai a város legszebb pontjainak egyikén Fotó: iskola

Négy alkalommal ülhetett össze kis csoportunk, amelynek tagja Arany Adrienn, Aschenbrenner Anna, Szente Regina, Kozma Kristóf és Nagy Alexandra volt. Elsőként Szili Zoltántól tanulhattuk meg a fényképezés alapelveit. Ezt követően találkozhattunk Göntér Eszterrel, aki a portréfotózás terén tartott előadást, majd elmondta saját tapasztalatait. Mészáros Norbert a táj- és drónfotózás világába „repített el” minket. Végül, de nem utolsósorban Gyulai-Balog Barnabás látogatott el hozzánk, akinek megcsodálhattuk éjszakai és csillagfotóit, és tanácsokat is kaptunk ezek elkészítéséhez.

Munkában a fotósklub tagjai a város legszebb pontjainak egyikén Fotó: iskola

Fotósklubunk egy projekt­nappal zárult, ahol addig megszerzett tudásunkat gyakorlatban is meg kellett mutatnunk. Kísérőink Göntér Eszter és Szili Zoltán voltak, ők nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy egy vidám, felejthetetlen napot töltsünk együtt. Végül volt akkora szerencsénk, hogy részt vehettünk első saját kiállításunkon. Nagy létszámban látogattak el az érdeklődők erre a napra, sőt még iskolánk öregdiákjainak baráti köre is megtisztelt minket jelenlétével. Képeink bemutatását zenés produkció kísérte, melyet a helyi zeneiskola tanárai biztosítottak. Nagyon hálás vagyok, hogy elsajátíthattam a fényképezés apró fortélyait. Remélem, lesz még folytatása!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!