SÉTA

2014.01.22. 14:12

Flóra az aranytollas

Ajka - Lapcsoportunk és a Napló Séta (Sajtó és tanulás) programjának elismerését, az Aranytoll díjat vehette át Barták Péter főszerkesztőtől a halimbai diáklány, Gfellner Flóra szerdán.

Tóth B. Zsuzsa

A Bródy gimnázium végzős diákja harmadik éve ír a Séta programba, a tanév utóbbi félévében az ő újságcikke volt a legjobb a megjelent írások közül. Flóra osztálytársa és barátja Kiss Gergely sikeréről, írt. Gergő a National Geographic pályázatán két díjat nyert fényképeivel. Flóra erről olyan frappánsan írt, hogy az aranytoll ezúttal neki járt. Örömmel vette át Barták Péter főszerkesztőtől, aki kérte, hogy lehetőségeihez mérten eztán is írjon a Naplónak.

A Napló Séta (Sajtó és tanulás) programjának elismerését, az Aranytoll díjat vehette át Barták Péter főszerkesztőtől a halimbai diáklány, Gfellner Flóra (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

Gergőt pedig arra buzdította, hogy a fotózás más terüeleteivel is ismerkedjen meg. Flóra jó tanuló, remek közösségi ember. A keszthelyi egyetemre készül, mezőgazdasági mérnök szeretne lenni. Aztán szívesen maradna itthon, vidéken szeretne élni, ahogy eddig is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!