futsal nb I

2019.06.06. 07:00

1. FC Veszprém: a mérkőzés tétje a harmadik hely

Mindent eldöntő ütközetre készül ma este hazai pályán az 1. Futsal Club Veszprém, amely a bronzcsata harmadik felvonásán fogadja a Dunaferrt.

Horváth Gábor

A bakonyiak újabb hazai sikert ünnepelnének Fotó: Penovác Károly/Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Egy héten belül a harmadik találkozót vívja egymással a két nagy rivális. Az első meccsen, múlt hét pénteken a veszprémiek kerekedtek a felül. Az 1. FCV 5-2-re nyert a Március 15. úti sportcsarnokban, a Németh Gábor irányította alakulat voltaképpen végig kézben tartotta azt a találkozót, és a hajrában szerzett két góllal döntötte el azt végleg.

A bakonyiak újabb hazai sikert ünnepelnének Fotó: Penovác Károly/Napló

Hétfőn a Dunaferr volt a vendéglátó. Az első félidő 0-0-ra végződött, a második közepén megszerezte a vezetést a hazai gárda. Ekkor a Veszprémnek kellett mennie az eredmény után, és a kitámadó vendégek még két találatot kaptak, 3-0-lett a vége.

Eddig tehát egy-egy-re állnak a felek az egyik csapat második sikeréig tartó párharcban, amely olyan kiegyenlített, hogy még a gólok is egyenlően oszlanak meg. Aki viszont ma nyer, az bronz­érmet ünnepelhet. Döntetlen esetén hosszabbítás következik. Az összecsapás 18.30-kor kezdődik.

Az aranycsata is ma folytatódik. A Berettyóújfalu és a Haladás három nyert meccsig tartó párharcot vív egymással a bajnoki címért.

Az első találkozót hazai pályán az alapszakasz győztes Berettyóújfalu nyerte 2-1-re, a másodikon viszont visszavágtak a szombathelyiek (3-1). A harmadik meccs ma 20.15-kor rajtol az alföldi csapat otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában