Sport

2010.06.09. 17:24

Hazai teniszezők sikerei

Balatonalmádi - A megyei korosztályos Babolat egyéni tenisz körverseny bemutatkozó, első állomása a balatonalmádi Őspark teniszlétesítménye volt.

Novothny Ottó

Tavaly először rendezte meg a megyei szervezet ezt a versenysorozatot, amelyet a siker miatt az idén ismét lebonyolítanak. Az első versengésre harminc fiatal nevezett, őket a házigazdák három korcsoportba osztották be. A jelentkezők létszámától függően vagy körmérkőzéseken, vagy csoportmeccseken alakult ki a döntő mezőnye.
Végül mindhárom kategóriában balatonalmádi teniszező diadalmaskodott, míg a veszprémi, balatonkenesei teniszezők a dobogó különböző fokaira állhattak fel.

Végeredmény, I. korcsoport (11 évnél fiatalabb fiúk és lányok): 1. Mógor (Balatonalmádi), 2. Simon, 3. Szépvölgyi és Bedegi (mindannyianveszprémiek).

II. kcs. (12-14 év közöttiek): 1. Szekeres (B.-almádi), 2. Surányi (Veszprém), 3. Udvardi (Balatonkenese) és Amrich (Balatonalmádi).

III. kcs. (15-18 év közöttiek): 1. Dudás (Balatonalmádi), 2. Hermann, 3. Bankó és Pintér (valamennyien veszprémiek).

Címkék#tenisz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!