Sport

2010.06.20. 19:08

Menj haza Fabio!

Bősz olasz drukkerként a magyar válogatott lixhtenstein-i, csúfos 0:0-s remije jutott eszembe, az Új-Zéland elleni iksz után.

Szabó Péter Dániel

 

Akkor, 1999-ben egy egész ország élcelődött azon, hogy Horváth Feriék olyan csapatot nem tudtak legyőzni, ahol a balbekk civilben pékként, a jobbszélső meg postásként keresi a kenyerét, míg a csatár egy hentesüzletben gürcöl, s csak a munkaidő letelte után tudnak edzeni. Nos, Lippi fiai most valami ilyesmire számíthatnak a hirtelen haragú olasz drukkerhadtól, hiszen felesleges szépíteni: óriási blama az Új-Zéland ellen elért 1:1.

Az egy másik dolog, hogy az öreg Fabio Cannavarot érdemei elismerése mellett én fogom seggbe rúgni, s hazaküldeni a nápolyi családi házba, ha Lippi nem tér magához, s tartja a cserepadon a mostanra betlikirályként is számon tartott védőt.

„Mert, drága Fabio, ez már nem az aranylabdás forma. Láttuk a Juventusban is, de itt még csúnyábban elbánnak veled. Újfent rólad kaptuk a gólt, te bitang, s utána az egyébként amatőrként futballozó csatár úgy esernyőzött be, hogy azért a veszprémi kispályás bajnokságban is huhogás járna. Ha pedig tényleg hazamész, vidd magaddal Gilardinot is, hogy ő se rontsa tovább a levegőt Dél-Afrikában. Nincs rá szükség, ahogy rád sem.”

No, de félre a tréfával. A magyar nép lelki támogatásával le kell hozni a harmadik csoportmeccset a szlovákok ellen, Paraguay meg csak nem kap ki Új-Zélandtól!?       

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!