Sport

2010.11.28. 14:47

A Barcika nem kegyelmezett

Kazincbarcika - Három szoros szettben kapott ki a férfi röplabda Magyar Kupában a Company VRC alakulata a Kazincbarcika otthonában. A riválisnak már csak egyetlen játszma szükséges a három hét múlva esedékes visszavágón, hogy bejusson a negyeddöntőbe.

B. Virág Rita

Kazincbarcika – Company VRC
3:0 (19, 24, 20)
Kazincbarcika, 150 néző. Játékvezetők: Adler, Pőcze
Kazincbarcika: Lehoczky L., Gulyás Á., Kovács II Z., Lónárt, Lehoczky G., Juhász P. Csere: Szántai (liberó), Csizmadia, Dudás T. Edző: Dudás András.
Veszprém: Puspán, Cziczó, Tóth T., Németh E., Czintula, Seck. Csere: Garamvölgyi (liberó), Németh Z., Dolgos. Edző: Nyári Sándor.

Szorosan indult a találkozó (8:6), majd kisebb veszprémi technikai bakik után meglódult a Kazincbarcika 16:10). A VRC nem igazán érezte a ritmust, s a végjátékra már 20:13-mal fordultak a csapatok. Itt feljavult a VRC, mindkét edző időkéréssel igyekezett lendíteni tanítványain, amiből a Barcika jött ki jobban. A második játékrészben 12:12-ig egyik fél sem tudott ellépni a másiktól - a második technikai szünetnél a hazaiak egy pontos előnynek örülhettek (16:15).

Látványos blokkokkal 19:15-re elhúzott a házigazda, azonban Nyári edző időkérésen rendezte a sorokat és 20:21-re már a VRC-nél volt a fór. Nem adta fel egyik fél sem, ám miután Lónárt tarthatatlannak bizonyult, így a Kazincbarcika növelte a különbséget 2:0). Czintula és Tóth pontjaival megindult a vendég együttes 2:5), de sajnos remek szervákkal fordított a Barcika 10:8-ra. Három ejtéssel újra visszajöttek a veszprémi remények 15:15), a következő pillanatban viszont megint a borsodiaknál volt az előny 18:15).Tapadt ellenfelére a VRC, 21:20 után azonban megállt a tudomány és a Kazincbarcika magabiztos pontokkal besöpörte a harmadik játékot is.

Nyári Sándor: - Szetteket nyerhettünk volna, de a végjátékban hemzsegett a játékunk a hibáktól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!