Sport

2011.02.17. 13:17

Egy hónap múlva Balaton Szupermaraton

Budapest - Egy hónap múlva, március 17-én rajtol a Balaton Szupermaraton, a Budapest Sportiroda (BSI) évindító futóversenye, s mely során négy nap alatt kerülik meg az indulók Magyarország legnagyobb tavát.

MTI

A népszerű, negyedik alkalommal sorra kerülő esemény a siófoki Aranypartról indul. Az első napon a 46,7 km-es Siófok-Fonyód, a másodikon az 52,9 km-es Fonyód-Szigliget, a harmadikon a 43,6 km-es Badacsony-Balatonfüred, a negyediken pedig az 52,2 km-es Balatonfüred-Siófok táv vár a mezőnyre.

Az 195,4 km-es össztávot sokallók a Félbalatonon próbálkozhatnak március 19-20-án, Badacsonytól Siófokig. Mindkét versenyben egyedül, párban, illetve három- és négyfős váltókban nevezhetnek a futni vágyók.

Mindezek mellett bármelyik szakaszon el lehet indulni külön is, s az esemény harmadik napján a Maratonfüred elnevezésű klasszikus, 42 km-es maratoni viadalon is lehet futni Badacsonytomaj és Balatonfüred között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!