Sport

2011.03.07. 08:45

Kínos és nem várt fiaskó

Veszprém - A férfi röplabda Extraligában váratlan vereséget szenvedett a Company a MAFC-tól, így nagyon nehéz helyzetbe hozta magát a rájátszásra.

B. Virág Rita

Company-MAFC
2:3 (19, 20, 22, 23, 12)
Veszprém, 100 néző. V.: Bátkai-Katona, Donkó. Company VRC: Dolgos, Cziczó, Czintula, Németh Z., Seck, Tóth T. Csere: Katona (liberó), Puspán, Németh E. Edző: Nyári Sándor. MAFC: Vocskó, Takács, Jahn, Tari, Szappanos, Molnár. Csere: Tihanyi (liberó), Soós, Markovich. Edző: Vocskó György.
 
Hatalmas küzdelem folyt a hatodik helyet eldöntő mérkőzésen a férfi röplabda Extraligában, ahol a veszprémiek több kulcsembere önmagát múlta alul. Az akarással nem volt baj, de ez édeskevésnek bizonyult. A látottak alapján a vendégek győzelme megérdemelt. A hazaiak közül egyedül Tóth Tibor nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

A Company VRC ezzel a vereséggel végül a hetedik helyen zárt, vagyis a négy közé jutásért a második helyezett Kecskemét alakulatával kell összemérnie az erejét. A párharc két győzelemig tart majd, ám az erőviszonyokat látva a négybe jutás reménytelennek tűnik. Ezzel az is eldőlt, hogy a VRC nem tudja megismételni tavalyi negyedik helyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!