Sport

2011.04.05. 13:12

Folytatják a csatát

Veszprém - Szerdán folytatódik a rájátszás az 5-8. helyért a férfi röplabda extraligában. A Company VRC a két győzelemig tartó párharcban 0:1-re áll a MAFC-cal szemben.

B. Virág Rita

- Izzadtságszagú és szerencsés győzelmet aratott ellenünk a MAFC az első mérkőzésen - kezdte Nyári Sándor, a veszprémiek szakvezetője.  Nem tudok rosszat mondani a srácokra, hiszen mindenki nagyon akart. Az viszont nem esik jól, hogy a centerposzton szereplő Cziczó Gábort két hete nem láttam, neki kulcsfeladatai lettek volna, hiszen nagy értéke ő a magyar röplabdának.

 



Nyári Sándor elmondta, az eddigi szereplés bizonyára sokakban csalódást kelt, azonban az év elején megálmodott szerkezetben képtelenség játszani, hiszen sem Bánhegyi Istvánra, sem Cziczó Gáborra nem számíthat.
- Szeretnénk egyenlíteni, hiszen továbbra is úgy gondoljuk, nekünk az 5-6. helyezés a reális eredmény - húzta alá a mester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!