Sport

2011.05.30. 11:25

Érmek a tatamikról

Pápa - A Bakony Judo Klub sportolói az elmúlt időszakban több versenyen is számot adtak felkészültségükről.

Novothny Ottó

Cegléden a serdülő lányok országos diákolimpiai döntőjét rendezték meg. A pápai színekben versengő Vörös Seron a hetedik, klubtársa Laman Brigitta az ötödik helyen végzett.

Győrszentiván volt a házigazdája a diák és serdülő korcsoport regionális rangsorversenyének. Székelyföldi Alexandra a dobogó legmagasabb fokára léphetett fel, míg Vörös a harmadik helyen zárt. Ugyanitt Mezei Ádám az ötödik, Vida Máté a harmadik helyen végzett.

A fővárosban a junior országos diákolimpia döntőjét bonyolították le. Székely Mária ezüstérme minden szempontból értékes siker. A korosztály másik hasonló vetélkedője Baján volt. Sági Dániel hetedik helye csalódást jelentett, ugyanakkor az ifjúsági korú Orbán Tibor  hetedik helye dicséretes. Pénzes Bence vitatható ítélettel kapott ki a fináléban, ezüstérmet érdemelt ki.
 
Végh József a pápaiak mestere elmondta, hogy az eredményekkel elégedett és változatlan elszántsággal készülnek a további versenyekre.

Címkék#judo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!