Sport

2011.05.24. 12:29

Péntek Mátyás az éjszakai tájfutás bajnoka

Veszprém - Ágasegyháza térségében rendezték meg a tájfutók éjszakai bajnokságát. Megyénk sportolói ezúttal ifjúsági és szenior kategóriákban szerepeltek kimagaslóan.

Horváth Gábor

Az alföldi homokbuckás terepen sokpontos pályákat tűztek ki a rendezők, így azok teljesítése folyamatos koncentrációt igényelt. A felnőtt kategóriákban nem született meglepetés, mivel Szerencsi Ildikó (SZVSE) és Lenkei Zsolt (Tipo) egyaránt megvédték bajnoki címüket, így mindketten zsinórban negyedik egyéni győzelmüknek örülhettek.
 
A fiú ifjúsági kategóriában a Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE válogatott versenyzője, Péntek Mátyás az utolsó átmeneteken fordította a maga javára a versenyt, így első egyéni bajnoki aranyát nyerte. A szenior kategóriák-ban Bikki Sándor és Komár Béláné állhatott a dobogó legmagasabb fokára, előbbi imponáló különbséggel, utóbbi szoros csatában nyerte meg a versenyt.

 

 

Eredmények, F18: 1. Péntek Mátyás (Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE, edző: Hites Viktor). F50: 6. Kaszás György (Balatonalmádi Herkules SE). F60: 1. Bikki Sándor (Veszprémi Tájfutó Club), ...6. Ládi János (Bakonyi Tájfutó Klub).
N40: 6. Németh Zsoltné (Veszprémi Honvéd SE). N45: 4. Kaszásné Boa Ágnes (Balatonalmádi Herkules SE). N60: 1. Komár Béláné (Balatonalmádi Herkules SE).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!