Sport

2013.01.15. 13:04

Dobogós helyek az utánpótlás korosztályú dartozóknál

Ecseren rendezték meg a dartozók nemzeti bajnokságának ötödik fordulóját. A felnőttek után a második napon az utánpótláskorúak versengtek a táblák előtt.

Novothny Ottó

Az országos verseny előtt a megyei steelbajnokság harmadik fordulóját bonyolították le, melyen a hagyományoknak megfelelően remek eredmények születtek. A legjobbaknak számító zirciek sajnos nem álltak rajthoz az ecseri eseményeken, így a legjobb helyezést a balatonszőlősi Lukács Tamás szerezte meg, aki kilencedik helyen zárt. Szintén a felnőtteknél Csapó András tizenhetedik lett.

 

 

A megyei bajnokságon szereplő korosztályos dartosok is egyre magabiztosabban céloznak nyilaikkal (Fotó: archív)

A korosztályos vetélkedésen viszont szép Veszprém megyei eredmények születtek. Balatonszőlősi színekben az ifjúságiaknál bronzérmes lett Kovács Róbert, és ugyancsak harmadik helyen végzett a Kocsis Tamás-Dobos Bence páros. A serdülőknél Valler Bence szintén a dobogó harmadik fokára léphetett fel.A balatonfürediek közül Dér Patrícia az ifjúsági korcsoportban hajszállal maradt le az éremről, negyedik helyezett lett. Érdekesség, hogy itt veretlenül győzött a veszprémi, ám ezúttal győri színekben induló Kovács Csilla. A dartozók ezt követően sem pihennek egy pillanatra sem, hiszen majdnem minden hétvégére akad számukra elfoglaltság.  

Címkék#dart

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!