Sport

2013.02.04. 10:49

Perez elhagyja Veszprémet?

Az interneten keringő pletykák szerint az MKB Veszprém KC ikonja, Carlos Perez hamarosan elhagyja a kézilabdaklubot és az arab világban folytatja pályafutását. Az információt sem a bakonyi egyesület, sem a játékos nem erősítette meg hivatalosan.

Horváth Gábor

Ugyanakkor tény, Carlos Perez nem lépett pályára csapata múlt szerdai Magyar Kupa-találkozóján és a hétvégi, Balatonfüred elleni bajnoki mérkőzésen sem volt keretben. A népszerű játékos nem bajlódik sérüléssel, viszont információink szerint nem edz a csapattal.

(Fotó: Gáspár Gábor)

A 41 esztendős átlövő a jelenlegi együttes legrégebbi tagja, 1997 óta pattogtatja a labdát Veszprémben. A Csárli becenévre hallgató kiválóság Kubában született, több válogatott honfitársával érkezett hazánkba, megkapta a magyar állampolgárságot és 2002-ben a nemzeti csapatunkban is debütált. Tavaly még ott volt a londoni olimpián.

Perez egészen az előző idényig a veszprémiek húzóembere volt, a most futó szezonban azonban viszonylag kevesebb szerep jutott neki.

A klasszist az elmúlt időszakban számos helyre csábították, most a hírek szerint Katarból kapott remek ajánlatot.

Hogy mi igaz a pletykákból, hamarosan kiderül. Az MKB szombaton a román Constanta csapatát fogadja a Bajnokok Ligájában. Vajon Perezzel, vagy nélküle?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!