Sport

2013.03.29. 11:40

Harcosok gálája a pápai sportcsarnokban

Negyedik alkalommal rendezi meg Pápán a Kokom-Gym KSE az immár hagyományossá vált, nagy népszerűségnek örvendő küzdősport gáláját szombaton a városi sportcsarnokban.

Polgár Tibor

A nagyszabású rendezvény szombaton 16 órától nyitja meg kapuit, a gála a tervek szerint 17 órakor kezdődik a versenyzők bevonulásával. A közönség 18 mérkőzést láthat majd K1 és MMA szabályrendszerben.

A küzdelmekben résztvevők Ajkáról, Győrből, Keszthelyről, Komáromból, Tatabányáról, Veszprémből érkeznek a látványosnak ígérkező megmérettetésre, amelyen természetesen a legnagyobb számban pápai harcosokat láthat a nagyérdemű  tudtuk meg Korpics Gábortól, a Koko-Gym KSE vezetőjétől. Mint mondta, a január alapozással, a február pedig formába hozással telt a szombaton ringbe lépő versenyzői számára. A fiatal harcosok felkészülési versenyeken is részt vettek, illetve számukra pluszedzéseket, személyre szabott tréningeket is vezényelt a klubvezető. Mindent egybevetve Korpics Gábor szerint jól sikerült a felkészülésük a pápai gálára.

A szombati küzdősport gálán nagyszerű csatákat láthatnak a nézők

A gála megszervezése szerencsére már könnyebben megy, mint a kezdetekben. Egy ilyen verseny létrehozása közel egyhónapos szervezőmunkát igényel, és már csak azért sem egyszerű, mivel szinte minden feladat rám hárul. De teljes mértékben megéri a befektetett munka, hiszen a visszajelzések mind pozitívak. A nézők és a sportolók is mindig elégedetten távoztak a korábbi gáláinkról. Eddig folyamatosan nőtt a gálák nézőszáma, és a közönség is egyre jobb meccseket láthatott. Bízom benne, hogy ez a folyamat így folytatódik még nagyon sokáig  fogalmazott a Koko-Gym KSE vezetője.

A Koko-Gym KSE ezt követően sem ül majd a babérjain, a klub következő küzdősport gáláját május 11-én, szombaton Komáromban rendezik meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!