Sport

2013.03.09. 17:47

Vége a jó szériának

Tizenhat veretlenül megvívott mérkőzés után először kapott ki az idei bajnoki sorozatban az FC Ajka, NB II-es labdarúgó együttese.

Napló sport

A Szigetszentmiklós törte meg a remek sorozatot.

SZTK_FC Ajka 2:0
(1:0)

Szigetszentmiklós, 300 néző. V.: Farkas (Demeter, Galán). SZTK: Kozma_Stipe, Jakovljevic, Ducic, Kvekveskiri _ Barna, Cziráki (Zsivóczky 77.), Kollega, Takács _ Khous (Besztercei 65.), Fekete (Doucoure 85.). Edző: Zoran Kuntics. FC Ajka: Jánosa _ Subicz, Mihalecz, Horváth A., Gunther _ Sallér, Sowunmi (Czanik 79.), Kanta Sz., Major _ Pákai, Nagy B. Edző: Németh Zoltán. Gólszerző: Takács a 4., Ducic az 58. percben Sárgalap: Khous a 44., ill. Jánosa az 59. percben. Kiállítás: Major a 43., Nagy B. az 56., Szabó L. az 56. percben.

Már a 4. percben vezetést szerzett a hazai együttes: jobboldali támadásnál az ajkaiak rosszul váltottak, Takács egyedül maradt, aki ezt kihasználva 11 méterről a hálóba vágta a labdát, 1:0. A 42. percben Major megkapta második sárgalapját és mehetett zuhanyozni. Az 56. percben tovább fogyatkozott az ajkai társaság: Nagy B. rossz ütemű becsúszásáért másodszor kapott sárgalapot, így ő is mehetett az öltözőbe. Közben a közelben melegítő ajkai játékosok közül Szabó L. megjegyzést tett, amiért őt is kiállította a játékvezető. Az 58. percben jobboldali szigetszentmiklósi szöglet után a lefejelt labdát Ducic lőtte 12 méterről a léc alá, 2:0. Szétesően, sok hibával játszott az FC Ajka. Ezúttal az erősségei, a pontrúgások is pontatlanok voltak. A két gyors kiállítás után pedig eldőlt a három pont sorsa.


Zoran Kuntics: - A gyors gól és a két kiállítás befolyásolta a mérkőzés alakulását. Nagyon akartunk nyerni és szerencsére ez sikerült is.

Németh Zoltán: - Ma semmi sem sikerült. Sajnos az első tíz percben a buszon maradtunk, a két kiállítás pedig eldöntötte a három pont sorsát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!