Sport

2013.10.16. 11:03

Hazai röpis bronzérem

Fiú utánpótlás-röplabdatorna helyszíne volt a dabronci általános iskola tornaterme.

Novothny Ottó

A mezőny nemzetközi volt, hiszen a magyar csapatok mellett egy osztrák alakulat is pályára lépett.A házigazdák meghívását öt klub fogadta el, ott volt a Sümegi RE társulata is. A résztvevők két csoportban küzdöttek egymással és a keresztbejátszást követték a helyosztók. Az osztrák Döbling csapata valamennyi ellenfelét legyőzte, érdekesség, hogy csak a vendéglátók tudták döntő szettre kényszeríteni őket.

Végül a bécsi együttes diadalmaskodott, míg a hazaiak a kaposváriakat verték a harmadik helyért lejátszott találkozón, megszerezve így a bronzérmet. A sümegiek (edző: Kaposi Józsefné) ötö-dikek lettek.

A harmadik helyezett dabronciak névsora: Sebestyén Olivér, Óhidi Roland, Óhidi Richárd, Tóth Richárd, Nagy Gábor, Arany Marcell, Szabó Bálint, Csike Zsolt. Edző: Badacsonyi Győző. A hazaiak közül Sebestyén különdíjat kapott jó teljesítményéért a szakemberek választása alapján.Végeredmény: 1. Döbling (osztrák), 2. Székesfehérvár, 3. Dabronc-Marcal völgye, 4. Kaposvár, 5. Sümegi RE, 6. Szombathely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!