Sport

2013.11.07. 13:00

Két csapat három röplabda mérkőzése

Az esélytelenek nyugalmával várja a hétvégi dupla fordulót a Veszprémi Egyetem SC NB I-es női röplabda együttese. A férfiaknál a Sümeg a Kazincbarcikát fogadja, hazai pályán győzelmi reményekkel.

Napló sport

A VESC női alakulata pénteken a listavezető Vasast fogadja 18 órakor, míg vasárnap 16 órától a Békéscsabát.

- Egyik mérkőzésen sem mi vagyunk az esélyesek. A listavezető Vasas ellen szeretném, ha felszabadultan, gátlások nélkül röplabdáznánk. Egy remek ellenféllel szemben gyakorolhatunk, ezt mindenképpen ki kell használnunk. Ráadásul nem mindennap láthatjuk vendégül a címvédőt - hangsúlyozta Holdinger Szilárd, a VESC mestere, aki a vasárnapi bajnokiról pedig annyit mondott, a Békéscsaba a rutinos Akimova leigazolásával nagyot húzott és egyre jobb eredményeket ér el. Szeretnénk megnehezíteni a csabaiak dolgát.

A veszprémi röplabda csapat pénteken és vasárnap is pályára lép (Fotó: Penovác Károly)

 

A Sümegi RE férfi gárdája szombaton a Kazincbarcikát fogadják. A Sümeg Mészáros Péter edző érkezésével hétről-hétre magabiztosabbá válik, új szerzeménye, az elmúlt évtized legjobb röplabdázójának megválasztott Mészáros Dömötör is erősítést jelent.

- A Kazincbarcika hagyományosan erős csapat. Sokat fiatalított az elmúlt időszakban, ám éppen a fiatalsága, a gyorsasága adja az erejét is. Természetesen hazai pályán bízunk a győzelemben, mindent megteszünk azért, hogy megörvendeztessük lelkes közönségünket - hangsúlyozta Mészáros Péter szakvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!