Sport

2013.11.10. 15:20

Meglepő siker az NB III-ban

Az NB III-as labdarúgó bajnokságban a Veszprém megyei csapatok egy-egy nagy győzelmet és vereséget könyvelhettek el.

Novothny Ottó

Csákvár-Veszprém

5:0 (0:0)

Csákvár, néző. V.: Gyarmati. Csákvár: Szabó - Hajdú, Ódé, Racskó, Dulló (Berki 46.) - Domokos, Molnár, Imrik, Horváth - Mihály (Domján 46.), Varga (Csikesz 66.). Edző: Bognár György. Veszprém: Kádár - Garai, Császár, Molnár, Horváth - Udvardi, Farkas, Hevesi-Tóth, Burcsik - Kuti (Kálmán 79.) (Hanák 63.), Czvetkó. Edző: Jugovits Lajos.

Gólszerző: Horváth 59., 65., 81., Csikesz 69., Berki 78. perc.

Az 59. percben védelmi hiba után a visszagurított labdát Horváth rúgta a kapuba, 1:0. A 65. percben bal oldali akció után a hosszú beívelésről a veszprémeik azt hitték kimegy a labda, Horváth nem így gondolta és éles szögből a sarokba bombázott, 2:0. A 69. percben hosszú indítás után Molnáré lett a labda, Csikesz azonban elvette tőle és a hosszú felsőbe lőtt, 3:0. A 78. percben bal oldali beadást Berki közelről rúgta a hálóba, 4:0. A 81. percben a védők mögé belépő Horváth helyezett nyugodtan a kapuba, 5:0.

Az első félidőben remekül védekezett a Veszprém, három nagy lehetősége is volt. Később az első gól után összeomlottak a vendégek.

Jugovits Lajos: - Megérdemelt hazai győzelem, a gólkülönbséget túlzottnak tartom.

 


A fehér mezes veszprémiek súlyos vereséget szenvedtek (Fotó: Tósoki Attila)

 

Budaörs-Balatonfüred

1:2 (0:1)

Budaörs, 200 néző. V.: Berke. Budaörs: Hrabina - Pleván (Balogh 81.), Lászka, Herczeg (Házi 46.), Jovánczai - Bárányos, Rajnay (Laczkovich 60.), Hegedűs Sajbán, Ferkó, Tüske. Edző: Zsivóczky Gyula. Balatonfüred: Filipánics - Bognár, Bieder, Kovács, Tóth - Papp (Osváth 65., Ács 88.), Szabó, Kocsis - Somogyi, Babos, Nyári. Edző: Pető Tamás.

Gólszerző: Tüske 53., ill. Babos 15., Szabó 75. perc.

Kiállítva: Ferkó 91. perc.

A hazaiak támadtak, a vendégek letámadtak. A 15. percben Bognár futott el a jobb oldalon, beadását Babos fejelte a kapuba, 0:1. Szünet után az 53. percben rossz felszabadítás után Tüske 13 méterről lőtt a kapuba, a labda irányt változtatott a védőkön, 1:1. A 75. percben Babos remek ütemben passzolt Szabó elé, aki a kapuba bombázott, 1:2.

A szezon legjobb játékával megérdemelten nyertek a vendégek.

Pető Tamás: - Mondtam, hogy győzni megyünk erre a meccsre. Ehhez kellett a srácok kiváló és fegyelmezett teljesítménye. Nagyon boldogok vagyunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!