Sport

2013.11.21. 14:35

A Gyöngyöst fogadja a Füred

Balatonfüred - A SZESE Győr elleni fiaskó után javítani szeretne pénteken a Balatonfüredi KSE NB I-es férfi kézilabda-együttese. A Gyöngyös ellen viszont egyáltalán nem mehet biztosra, Sótonyi László edző szerint a két pontért küzdeniük kell az utolsó másodpercig.

Napló sport

A Balatonfüred győzni utazott a múlt héten Győrbe, azonban ezúttal nem a Balaton-parti gárda akarata érvényesült, mert a SZESE 27:25-ös sikert aratott.

- Sajnos ezúttal nem tudtunk hatvan percen keresztül kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtani. Hiába voltak a meccsnek fordulópontjai, nem tudtunk élni a lehetőséggel. Kis, Gerdán és Juhász hiánya is rendkívül érződött. Összességében azonban sokat egyénieskedtünk, nem csapatként funkcionáltunk, ezért nem tudtuk megszerezni a két pontot - mondta el véleményét a győri fiaskó után Sótonyi László, a fürediek szakvezetője.

A BKSE pénteken javíthat, bár továbbra sem kell aggódnia, hiszen jelenleg ötödik, a legjobb hat között egyelőre biztos a helye.

A Gyöngyös a következő ellenfél, amellyel az ősszel 22:22-es döntetlent játszott idegenben a Füred. 


Szöllősi Balázsék (balra) fontos mérkőzés előtt állnak, és szeretnék kijavítani a múlt heti csorbát (Fotó: Penovác Károly)

 

- Úgy vélem, pénteki riválisunk nagyjából azonos erőt képvisel velünk. Azt már többször is mondtam, hogy a jelenlegi középmezőnyben bárki képes bárhol nyerni, meglepetést okozni. Épp ezért nagyon oda kell figyelnünk - hangsúlyozta ki Sótonyi mester.

A szakember hozzátette, természetesen a céljuk ezúttal is a győzelem, mindkét pont megszerzése.

- Kiélezett, szoros derbire számítok. Nekünk most a saját játékunkra kell koncentrálni. A csapatjátékban mindenképpen szeretnénk előrelépni. Úgy vélem, a védekezésünknek és az átlövőink produkciójának is javulni kell. Nem engedhetünk ki egy pillanatra sem, az utolsó másodpercig oda kell figyelnünk a győzelem érdekében.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!