Sport

2013.12.23. 18:53

Dupla győzelem

Sikerrel vette az év utolsó akadályát a Sümegi RE NB I-es férfi röplabda együttese, valamint végre nyert a Veszprémi Egyetem SC NB I-es női gárdája is.

Napló sport

Sümeg-SZESE Győr
3:0 (22, 8, 16)

Sümeg, 250 néző. Sümegi RE: Dolgos, Soós, Kaposi, Illés, Lesznyik, Pápai. Csere: Bogdán, Madár (liberók), Piszter, Nagy Sz., Nagy P., Kiss D. Edző: Mészáros Péter.A legjobb hat közé vágyó sümegiek a kiesés ellen harcoló Győrt fogadták. Az erőviszonyokat jól tükrözte, hogy a Sümeg gyakorlatilag az első pillanattól irányított és bár akadtak szorosabb periódusok, azért összességében a győzelme egy percig sem forgott veszélyben. A házigazdák a játék minden elemében felülmúlták riválisukat, közönségszórakoztató, látványos játékot hoztak. Mészáros edző mindenkinek lehetőséget biztosított, a fiatalok is pályára léptek, és végül az SRE magabiztosan szerezte meg a sikerért járó pontokat.

Mészáros Péter: – Normális hozzáállással behúztuk a kötelezőt, pedig az ilyen meccsek a legnehezebbek az elvárások miatt. Az egész csapat nevében minden szurkolónknak és vezetőnknek köszönjük a támogatást, kellemes ünnepeket kívánunk.

 



A VESC hazai győzelemmel zárta a a 2013-2014-es, első osztályú pontvadászat őszi szezonját (Fotó: Penovác Károly)



VESC-Palota
3:1 (-20, 17, 22, 24)

Veszprém, 100 néző. Veszprémi Egyetem SC: Molnár, Poós, Dordzsceren, Jezerniczky, Pintér, Környei. Csere: Földesi (liberó). Edző: Holdinger Szilárd.Az első szettben még nem hittek benne a veszprémiek, hogy talán van keresnivalójuk a Palota ellen. A vendégek így viszonylag könnyen megszerezték az első játszmát. A folytatásban aztán feljavultak a hazaiak, magukhoz ragadták a kezdeményezést és ügyes, összeszedett játékkal egyenlítettek. A harmadik és negyedik felvonás is a Veszprém fölényét hozta. Ráadásul azért is dicséret illeti a vendéglátókat, hogy bár akadtak olyan szakaszok, amikor a Palota magára talált és közel járt az egyenlítéshez, ezt a VESC mindannyiszor megakadályozta, mert a kezek most nem remegtek meg. A győzelmet végül Dordzsceren két ászával biztosította be magának a Veszprém.

Holdinger Szilárd: – Végre elhittük, hogy képesek vagyunk a sikerre. Köszönöm a lányoknak ezt a remek karácsonyi ajándékot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!